Google+

Tophu.hu
 
Demeter Ervin pert nyert a MSZP-s képviselő ellen

Személyiségi jogi pert nyert első fokon Demeter Ervin fideszes honatya Török Zsolt szocialista képviselő ellen – áll a Heves Megyei Bíróság ítéletében.

A bírósági ítélet megállapítja, hogy Török Zsolt megsértette Demeter Ervin jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy 2008. szeptember 28-án tartott sajtótájékoztatóján azt a hamis látszatot keltette, hogy az Egerben néhány éve tapasztalható egyes jogsértő cselekmények (pártszékházak megtámadása, névtelen levelek küldözgetése, valamint „lehallgatási botrány”) elkövetése és Demeter Ervin személye között összefüggés volna – fogalmaz Demeter Ervin jogi képviselője.

A bíróság kötelezte alperest a jogsértés abbahagyására, eltiltotta a további jogsértéstől, valamint a jogsértés elkövetése miatti sajnálkozását is magában foglaló közleménynek egy országos napilapban való közzétételére és nem vagyoni kár megtérítésére is kötelezte Török Zsoltot.

Az ítélet nem jogerős.


.... és az önéletrajzi hazugság tükrében ez különösképpen érdekes ettől az olyannyrira tipikus ifjúballertől:


„Piti tolvaj patkány” – Török Zsolt levelét megírta
Az amerikai légierő veterán alezredesét gyalázta az MSZP-s képviselő
2008. augusztus 1. 00:03


Magyar Nemzet
Minősíthetetlen jelzőkkel illetett Török Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő egy az Egyesült Államokban élő ’56-os menekültet. A politikus egyebek mellett lefasisztázta, majd „piti tolvaj patkánynak” és pedofilnak nevezte Varju László volt politikai elítéltet egy elektronikus üzenetében.

http://forum.index.hu


Ki is Ő


,