Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_4395m95cjlbvn0kg98u17cjhb4, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Magyarország független politikai hírportálja - Csurka István írásai
Google+
Belépés

FõoldalHírekKeresésOldalakRegisztrációBelépés
<< < < |<

Bútorkereskedelem Székesfehérvár

Hirdetés

Párthírek
Fidesz hírek
MSZP hírek
Volt SZDSZ hírek
MIÉP hírek
JOBBIK hírek
LMP hírek
JESZ hírek
DK hírek
Volt MSZDP hírek
PM hírek
Szocdemek hírek
KDNP hírek
Liberálisok hírek
MoMa hírek
SZEMA hírek
Magyar Munkáspárt
Együtt
KÉP
A Mi Hazánk Mozgalom
Momentum
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Vállalati hírek
Egyéb
Külföld véleménye
EP hírek
Ki kicsoda
Vörösiszap 2010
Vidékfejlesztés
Kitiltási botrány
Migrációs hírek
Antall József
Bayer Zsolt
Csurka István
Morvai Krisztina
Pártelnökök
Makay Zsolt MDF
Gyurcsány Ferenc DK
Schmuck Andor Szocdemek
Bokros Lajos MoMa
Fodor Gábor
Ungár Klára SZEMA
Jávor Benedek PM
Thürmer Gyula
Molnár Gyula MSZP
Toroczkai László
Sneider Tamás Jobbik
Fekete György András Momentum
A Miniszterelnök
Orbán Viktor Fidesz
A Köztársasági Elnök
Áder János
Akik már nem vezetők
Dávid Ibolya
Retkes Attila
Lendvai Ildikó
Sólyom László
Demszky Gábor
Schmitt Pál
Mesterházy Attila
Bajnai Gordon
Schiffer András LMP
Tóbiás József MSZP
Vona Gábor Jobbik
A Főpolgármester
Tarlós István
Választások
Választások 2010
Választások 2014
Választások 2018
Választások 2019
Impresszum

Kedvencekhez Olajbotrányok, bankbotrányok - Csurka István: NEM ŐK VANNAK HATA
2015-08-10 15:16:43

Kedvencekhez Csurka István: Egyvalami söpörheti el őket, a nemzeti érzés mege
2012-09-24 18:27:45

Kedvencekhez Meghalt Csurka István
2012-02-04 21:48:27

Kedvencekhez Tarlós: Csurka István nem dolgozhat az Új Színházban
2012-01-04 21:22:02

Kedvencekhez Csurka István: Történelemhamisítás
2011-05-11 21:41:55

Kedvencekhez Monetár proletár
2011-03-01 00:38:57

Kedvencekhez Nyugat-hasadás Afrikában
2011-02-07 22:58:30

Kedvencekhez Az új arcvonal
2011-01-30 02:03:34

Kedvencekhez Csurka István: A rejtőzködő elit
2010-11-22 10:39:51

Kedvencekhez Csurka István: Ezek már esélyek
2010-04-14 13:39:29

Hirdetés

Névnap és dátum script

Hirdetés

Illegális bevándorlás
Olajbotrányok, bankbotrányok - Csurka István: NEM ŐK VANNAK HATACsurka IstvánCsurka István: Egyvalami söpörheti el őket, a nemzeti érzés megeMeghalt Csurka István
Kedvencekhez A kormány természetesen rossz és alkalmatlan, de hát Lázár György vagy Fock Jenő, avagy – urambocsá! – Németh Miklós kisded kormánya milyen volt?
2015-08-10 15:16:43
Kedvencekhez Csurka 2010
2013-01-17 17:01:28
Kedvencekhez Az igazi változás, amely valójában szemben állt volna az 1945 óta kialakult gyakorlattal, az lett volna...
2012-09-24 18:27:45

Bútor Dombóvár

A kormány természetesen rossz és alkalmatlan, de hát Lázár György vagy Fock Jenő, avagy – urambocsá! – Németh Miklós kisded kormánya milyen volt? A kormány természetesen rossz és alkalmatlan, de hát Lázár György vagy Fock Jenő, avagy – urambocsá! – Németh Miklós kisded kormánya milyen volt?
2015-08-10 15:16:43

Olajbotrányok, bankbotrányok - Csurka István: NEM ŐK VANNAK HATA

A kormányon járványos kilépési tünetek ütköztek ki, mindez kormányválságnak látszik, holott sokkal többről van szó: recseg-ropog, inog, összeomló félben van az egész rendszer.

A kormány természetesen rossz és alkalmatlan, de hát Lázár György vagy Fock Jenő, avagy – urambocsá! – Németh Miklós kisded kormánya milyen volt?

Ne kísérletezzünk fokozásokkal: ugyanilyen.

Mégsem voltak fennmaradási gondjai, koalíciós vitái, mert a Szovjetunió egyik gyarmati helytartósága volt. Kádár, ha akart, cserélt, ha nem akart, nem cserélt. Nagyjából tökmindegy volt, melyik tök ászt tette egy-egy pozícióba.

Mostanra azonban annyit már haladtunk, hogy a miniszterek le mernek mondani.

Működő demokráciában ennek nem volna különösebb jelentősége.

Ha a munkaügyi miniszter nem ért egyet a foglalkoztatási irányvonallal, mert nem képes megfelelő szintre visszaszorítani a munkanélküliséget, egyszerűen lemond, és keresnek helyette másikat.

Most és itt azonban nem erről van szó. Korábban lemondott az egészségügyi és népjóléti miniszter, mert nem érthetett egyet azokkal a kormánya által tervbe vett intézkedésekkel, amelyeket később az Alkotmánybíróság is ízeire szedett.

Kovács Pál a programmal került összeütközésbe, azzal, hogy egy szocialista kormány a nép kizsarolásával akar megvalósítani egy fikciót, ráadásul egy idegen fikciót.

Vele együtt távozott a kormányból Katona Béla, a nemzetbiztonsági ügyek minisztere. Akkor kiszivárgott és körútjára indult egy kijelentés, miszerint a maffia, a bűnözés elérte a csúcsokat.

Azóta az alábbi dolgok történtek: az Agrobank-ügyet kivizsgáló rendőrtisztek közül a kulcsfigurák kiszálltak a rendőrség kötelékéből, és banki szolgálatba álltak; a múlt héten lemondott az Ukrajnából beáramló bűnözés által leginkább veszélyeztetett Szabolcs-Szatmár megyei rendőrség vezetésének a fele: a pénzjegynyomdában hamis bankókat nyomtak, eltűntek fontos szoftverek; egyetlenegy nagy bűnügyben nincs ítélet: a Palotás János és az APEH-vámparancsnok közötti feszültség egy BMW ellopásában „sült ki”, amely autóban véletlenül benne voltak a perdöntő iratok; korábban a Co Nexus Rt.-hez törtek be, és elvitték száznyolcvan cég privatizációs iratait; az egri kötvényhamisítással is összefüggő nemzetközi csalás gyanúsítottjának még a nevét is hamisan közölték, és azóta mély csend van körülötte, mert bankárok, bankfelügyeletiek közreműködése vagy súlyos gondatlanságuk nélkül a csalás nem lett volna elkövethető.

Olajbotrányok, bankbotrányok – nincs olyan bűn, amit el ne követtek volna, akik egyébként milliós havi jövedelmekkel rendelkeznek.

Az egész államgépezet a velejéig rohadt.

A miniszter belelátott, felmérte tehetetlenségét és felállt.

A sort annak idején a pénzügyminiszter nyitotta meg. Békesi László eredetileg alapember volt a koalíciós kormányban.

Nem azért, mert a pénzügyminiszternek minden nem szovjet kormányban alapembernek kell lennie, hanem azért, mert a szocialista Békesi ahhoz a feltételhez kötötte a tárca elvállalását, hogy pártja koalícióra lép a Szabad Demokraták Szövetségével.

Békesi, amikor ezt kijelenti, tagja a Fotex igazgatóságának.

A Fotex amerikai–magyar vegyes vállalat, még a reformkommunista hatalmasságok alapították az ő első minisztersége idején, mégpedig olyan amerikai magyarokkal, akik köztörvényesként a börtönt is megjárták Kaliforniában.

Ez a vállalat ma a legnagyobb az országban.

Adva van egy gazdasági szakember, aki már volt szocialista pénzügyminiszter és aki megcsinálja pártja gazdasági programját, ezzel pártja megnyeri a választásokat; ugyanez az ember ezek után köti az ebet a karóhoz, hogy vegyék be a kormányba a legyőzötteket. Megtörténik. Közben fény derül egy-két szabálytalanságra.

A miniszter úr korábban elkezdett kaszinóengedélyezési gyakorlata enyhén szólva visszás.

Bajok vannak az ország legnagyobb, hirtelen nőtt vállalata körül is: mindenki a Fotex igazgatóságában csoportosul, de amikor a miniszterelnök felkéri őket tanácsadóul, nem vállalják, illetve beállnak, aztán meg ki.

A pénzügyminiszter cégtársai cserbenhagyják a miniszterelnököt.

De a koalíció már meg van kötve.

Aztán Békesinek is mennie kell, mert a miniszterelnök riválist lát benne. Pedig sokan azt hitték, azért cserélt Horn, mert olyat akart, aki nem vállalkozik a társadalom Békesi-féle sokkolására.

De Horn nemhogy megszabadult volna az SZDSZ-es nyomástól, még nagyobbnak vetette alá magát. Fogollyá válik, kapkod, vergődik. Békesi távozása is a lényegre mutat: a program idegen indítékú és megvalósíthatatlan.

A negyedik miniszternek, Pál Lászlónak maga Horn Gyula kötött útilaput a talpára, mivel nem értett egyet az energiaipar és -szolgáltatás tervezett privatizációjával, annak módjával és mértékével. Vagyis azzal, amivel senki nem ért egyet.

Minden szakmai szervezet ellene van, nem fogadják el a szakszervezetek, az Akadémia illetékes bizottsága, a tudomány ellene fordult, bebizonyította a képtelenségét.

Most olyan miniszter ül Pál László helyén, akinek nincsenek aggályai.

Ráadásul ő nem is szocialista.

Azt mondják róla, független.

Ő a sajtó kedvence, ám az SZDSZ, mintha a sajátjai között tartaná számon. Nagy jövő előtt áll – nem úgy, mint az ország.

Ez így együtt, tetézve a koalíciós válsággal és a most bejelentett és meglebegtetett lemondásokkal, beborítva az Alkotmánybíróság szelíd s türelmes ítéleteivel, amelyek alapjaiban semmisítették meg a kormány gazdaságpolitikáját tartalmazó törvénycsomag legfontosabb részeit, lényegi válságot jelent, működésképtelenséget és alkalmatlanságot.

Ez a koalíciós kormány nem kompatibilis a mai magyar társadalommal, és nem kompatibilis még önmagával sem. Egy hazudozással, népbutítással és akarnoksággal létrehozott ügynökegyüttes, popzenekar, amely nem ismeri a kottát és a gitárokat fejbe vágásra használja. Ennek a kormánynak az a legnagyobb belső ellentmondása, hogy nem szokásos végrehajtó hatalom, hanem csak műsor, amelynek tündöklése alatt végrehajtják a még hátralévő rablásokat, privatizációt, zsebtömést, országeladást.

Ennek a zűrzavart és a káoszt kell fenntartania.

Egyetlenegy dolgot nem bíztak rá: a végrehajtást.

Aki a tagja, rájön erre, és az feláll. Vagy megszólal benne a lelkiismeret, vagy megijed. Most sem dolgozik a kormány.

Nem csak az első évében nem dolgozott. Amit mégis összehoz, mint a szlovák–magyar alapszerződés, abban sincs köszönet, és a szlovákok úgysem fogják ratifikálni. (Közben eladta a Duna-ügyet is.)

Itt most az egyes miniszterek azzal kerülnek szembe, amivel Horn Gyula mindennap szembenéz egy Ballantines-palack rozsdaszín tükrében: nem ők vannak hatalmon.

Nem ők, hanem az oligarchia háttérben megbúvó telefondoktorai, a hirtelen felszaporodott innen-onnani tanácsadók, titkosügynökök, akik csak véletlenül időznek itt évek óta, akik lekádereznek mindenkit, akit a miniszterelnök ki akar nevezni, és ha ők vétóznak – persze az SZDSZ vétóz formálisan! –, akkor ugrik a kinevezés, még a szándékot is letagadják. Hol van a miniszterelnök hatalma a privatizációs tanácsadó cégek összevont, egyesített erőinek hatalmához képest?

Soros itt a hatalom és az ő háttéremberei, az ő cégtársai, az ő megbízottai.

Ha az egyik lebukik, jön helyébe másik.

Maxwell bűnöző volt, mégis itt működhetett egy-két évig. Tudták és pisszenni sem mertek ellene.Létrehozott egy csomó hazudozó lapot, és mindenbe beleüthette az orrát.

Megboldogult Antall József mesélte, hogy izraeli látogatásakor, még a Samir-kormány idején azt akarták elérni, hogy Maxwell-lel együtt avassák díszpolgárrá, vagy díszdoktorrá őt, a magyar miniszterelnököt. Becsületére legyen mondva, ennek ellenállt, de azt már nem merte megtenni, hogy a maxwelli nagy befürdés után, a súlyos tények kiderültekor bedöntse az egész magyar Maxwell-birodalmat.

Magyar Hírlapostul.

Most a főrabbi veje főszerkeszti ezt az újságot, amelynek legutóbbi szombati számában irdatlan mennyiségű bankhirdetés volt.

Államkötvényeket hirdet oldalas méretben.

Kötvények és szolgáltatások bőséges kínálata jelképezi azt a piacgazdaságot, amely nem létezik.

És ezeknek a bankoknak a túlnyomó része állami tulajdonban van.

De itt hirdet az ÁV Rt. is, itt hirdetnek olyan vidéki önkormányzatok is, ahol nincs is olvasója a lapnak, itt gyűlik össze minden állami pénz, hirdetés formájában, és ennek következtében itt a legnagyobb az újságírók fizetése, itt hazudnak a magyar állam ellen a legtöbbet, itt van a magyar liberális, kozmopolita álelit fő fészke. Közpénzen.

Ilyen a kapitalista szabad verseny Magyarországon a szociálliberális kormány alatt, miközben elmúlt a diákok tüntetése, de készülődik a vasutassztrájk.

A Magyar Hírlapnál persze nem sztrájkol senki, itt nincs gond, no persze a Népszabadságban sincs, oda is ömlik a hirdetésnek álcázott támogatás, mert az is több mint felerészt liberális lap: az SZDSZ-t sohasem támadja, a szocialistákat viszont időnként kikezdi.

Lehet-e csodálkozni azon, hogy a kormányból elpárolognak a szocialista miniszterek? Hiszen semmibe veszik őket.

Mindezek azonban csak felszíni jelenségek.

A magyar rendszerváltás legnagyobb hazugsága az, hogy így, amilyenné vált, egyáltalán nem volt rá szükség, mert csak annyi történt, hogy a pártidőkben kialakult szovjetet kiszolgáló oligarchia más jogcímet talált az uralkodására, de két alkalommal sem tudott olyan kormányt is találni hozzá, amelyik teljesen el tudta volna rejteni ezt a nagy ellentmondást.

A magyar rendszerváltás nagy hazugsága az, hogy minden dolgozó, termelő, ilyen vagy olyan munkát végző rétegnek, a középrétegeknek számottevően rosz-szabbra fordult a helyzete, mindenki vesztes, csupán a szabaddemokratákhoz kötődő, liberális, kozmopolita rétegek, csekély számú klikkek egyedeinek lett jobb, sőt sokkal jobb.

Csupán annyi történt, hogy a Kádár–Aczél-korszakban más-más jogcímen más-más módszerrel elvett javakat most szabad választásokkal hitelesítve, többpártrendszer látszatát keltő, haszontalan, hatalom nélküli parlament paravánja mögött veszik el a magyar néptől.

A kormány azért esik szét, mert nem történt meg a rendszerváltás.

A kormány azért esik szét, mert korábban, az előző kormány idején a kezében maradt apparátusi hatalommal és a gazdasági pozícióival meggátolta a gyenge rendszerváltási szándékot, mert megakadályozta az igazságtételt, a megtisztulást.

Ez a kormánykoalíció akkor kezdett el hazudni, amikor nem volt hatalmon.

Most mindenkinek rosszabb lett és mindenki fizet, kivéve a bankárokat, a haszonélvezőket, a liberális labancokat, akiknek a havi egymillió kevés, most tehát mindenki ezzel a kormánnyal elégedetlen.

A kormány azért esik szét, mert senki sem akarja, hogy működjék.

Nem baj, ha anarchia felé haladunk.

Nem baj, ha elborítanak az adósságok.

A kormány azért esik szét, mert lelepleződik: ez nem magyar kormány!

Most lassan kiderül, hogy ezt valahol így rendezték meg. A hangoskodó, nagypofájú szabaddemokraták csak végrehajtói ennek a máshol született elhatározásnak.

De hisz mióta mondjuk ezt! A magyarság a vesztébe rohan. A magyarság a tétlen tűrésével a saját sírját ássa.

Ezt a rendszert nem lehet megreformálni.

Ezt egyszerűen el kell takarítani az útból.

Ezt jelenti Kósáné Kovács Magda lemondása, egykori társa: Nagy Sándor aranyköpéseinek a fedezetében.

A helyzet világos: a kormánynak alkalmatlansága miatt le kell mondania.

A parlament feloszlik, mert semmi értelme ilyetén működésének.

A kormány ügyvivő kormánnyá alakul át, semmit el nem adhat, semmilyen nemzetközi szerződést nem köthet. A pénzügyminisztert és a Nemzeti Bank elnökét menesztik. Ideiglenes költségvetés készül, lényeges döntések nélkül, ameddig társadalmi erők, mozgalmak, egy népszavazással megválasztott szakértői kerekasztal ki nem dolgozza az új felállás, az új rendszer alapjait és az új választási rendszert.

Ehhez persze az is kell, hogy a mostani úgynevezett ellenzéki pártok megtisztuljanak, kivessék magukból a beléjük épített liberális fékezőket. Szembe kell nézniük önmagukkal is, és fiatal, új erőkkel szövetkezve, a népi és keresztény alapállású társadalmi csoportokkal való erős szövetségben meg kell alapozniuk, ki kell dolgozniuk a szociális piacgazdaság alapelveit.

Minden liberális labancot, szabaddemokrata szálláscsinálót, leszerepelt paktumembert ki kell zárni ebből a tárgyalásból.

A pusztító vak lázadást, a robbanást csak ezzel az erős elhatározáson alapuló, lényegében elitcserét jelentő, bátor, forradalmi, konstruktív tettel lehet megelőzni.

(1995)

Csurka 2010
2013-01-17 17:01:28

A társadalom nagy többsége által jelentőség nélkülinek, mellékesnek tekintett ...

Az igazi változás, amely valójában szemben állt volna az 1945 óta kialakult gyakorlattal, az lett volna... Az igazi változás, amely valójában szemben állt volna az 1945 óta kialakult gyakorlattal, az lett volna...
2012-09-24 18:27:45

Az igazi változás, amely valójában szemben állt volna az 1945 óta kialakult gyakorlattal, az ...

Meghalt Csurka István, tudatta Papolczy Gizella az író, politikus hozzátartozója szombat délelőtt.  Meghalt Csurka István, tudatta Papolczy Gizella az író, politikus hozzátartozója szombat délelőtt.
2012-02-04 21:48:27

Életének 78. életévében meghalt Csurka István. Az 1934-es születésű író 1956-ban a ...

Tarlós István főpolgármester felkéri Dörner Györgyöt, az Új Színház kijelölt igazgatóját, hogy Csurka Istvánt ne alkalmazza színházában. A főpolgármester döntéséről szerdán közleményben tájékoztatott. Tarlós István főpolgármester felkéri Dörner Györgyöt, az Új Színház kijelölt igazgatóját, hogy Csurka Istvánt ne alkalmazza színházában. A főpolgármester döntéséről szerdán közleményben tájékoztatott.
2012-01-04 21:22:02

Mint Tarlós István fogalmazott, sajnálattal vette tudomásul, hogy többszöri kérése és ezt ...

Talán soha nem készült magyar költségvetés kiterjedtebb és veszélyesebb nemzetközi bizonytalanság közegében, mint az Orbán-kormány 2012-es költségvetése.
2011-10-18 13:57:09

Az egész világgazdaság, és benne különösen az európai, recseg-ropog, inog, váratlan és ...

 A dokumentumot Drexler Gábor elvtárs készítette Radics elvtársnőnek és Knopp elvtársnak akkor A dokumentumot Drexler Gábor elvtárs készítette Radics elvtársnőnek és Knopp elvtársnak akkor
2011-06-19 19:52:51

A dokumentumot Drexler Gábor elvtárs készítette Radics elvtársnőnek és Knopp elvtársnak ...

A palesztinai fejlemények magyar következményei A palesztinai fejlemények magyar következményei
2011-05-11 21:41:55

Ha a magyar társadalom valahogy túlevickél az előző korszak rablásai és kiárusításai, a ...

Nem ismerem jelenleg még jegybank elnökünk leszármazási tábláját, sem múltját, sem életrajzát Nem ismerem jelenleg még jegybank elnökünk leszármazási tábláját, sem múltját, sem életrajzát
2011-03-01 00:38:57

Nem ismerem jelenleg még jegybank elnökünk leszármazási tábláját, sem múltját, sem ...

Mind ez ideig hosszas töprengésekkel sem tudtunk elfogadható magyarázattal szolgálni a Tunéziában elindult és most Egyiptomban tetőző
2011-02-07 22:58:30

Mind ez ideig hosszas töprengésekkel sem tudtunk elfogadható magyarázattal szolgálni a ...

Csurka István: Történelemhamisítás
2011-01-30 02:03:34

A filozófusok csalnak, lopnak, bűnszövetségben osztanak szét százmilliókat ...

Történetírásunkban és köztudatunkban is úgy él az 1919-es év, mint a százharminchárom napos kommunista- bolsevik terrorista gazemberek évada...
2011-01-03 22:53:25

Történetírásunkban és köztudatunkban is úgy él az 1919-es év, mint a százharminchárom ...

Két nappal a WTC-tornyok leomlása után, 2001. szeptember 13-án ujjongó palesztin gyermekeket és gúnyos mosollyal örvendező palesztin asszonyokat mutató képsor járta be a világ televízióit. Két nappal a WTC-tornyok leomlása után, 2001. szeptember 13-án ujjongó palesztin gyermekeket és gúnyos mosollyal örvendező palesztin asszonyokat mutató képsor járta be a világ televízióit.
2010-12-07 01:11:09

A gyermekeknek a bűnös ellenség, a gonosz világhatalom pusztulása fölötti örömükben ...

A magánnyugdíj-pénztárak rendszerét a Világbank ajánlására vezették be Magyarországon is.
2010-12-07 01:05:29

A magánnyugdíj-pénztárak rendszerét a Világbank ajánlására vezették be Magyarországon is ...

A kétharmados választási eredmény és utána a még nagyobb arányú önkormányzati választási eredmény vitathatatlanná tette a kormányhatalom kérdését, de még nincs eldöntve... A kétharmados választási eredmény és utána a még nagyobb arányú önkormányzati választási eredmény vitathatatlanná tette a kormányhatalom kérdését, de még nincs eldöntve...
2010-11-22 10:39:51

A kétharmados választási eredmény és utána a még nagyobb arányú önkormányzati ...

Ez nem az első elöntésünk. Az elsőt még felszabadításnak neveztették, s a nemzetet maró lúgot, a hatalmat átvevő moszkoviták képezték benne.
2010-10-19 21:06:31

Rákosi-Rosenfeld, Gerő-Singer, Farkas-Lőwy és Révai-Léderer volt a négy magyarirtó ...

Figyelmeztetést kaptam édes páromtól, hogy lent, a tárolóhelyen penészedik két oldal füstölt mangalicaszalonnám.
2010-09-23 20:29:42

Lehatolva a helyszínre megállapítottam, hogy a hír igaz. Egyben az okát is felfedeztem ...

A kétharmados választási győzelemmel az MSZP-SZDSZ mellett tulajdonképpen az egész komprádorburzsoáziára mért hatalmas, reméljük végső csapást, a Fidesz-KDNP pörölyével a magyar keresztény középosztály.
2010-08-03 09:31:37

Ez a megállapítás semmiképpen nem ennek a választási győzelemnek a Fidesztől, mint ...

A magyar véleményferdítők rácsatlakoztak a bolhára és akkora elefántot fújtak belőle, hogy még a CNN adásába is belelógott.
2010-06-09 16:55:25

Kósa Lajos ténymegállapítása, a gazdaság és az állam katasztrofális helyzetéről ...

Az IMF és a Bajnai- Oszkó által kialkudott hiánycél tartásának vállalása, akár akarjuk, akár nem, meghátrálásnak látszik.
2010-06-09 16:50:34

Az ellenség legalább ezt a látszatot akarja megteremteni.. Hála Istennek, ez csak vasárnap ...

Különleges harci terep most az MNB és a kormány közötti konfliktus is.
2010-05-13 19:41:56

Ma mintegy tudomást sem véve az eseményekről, a közszolgálati tévé és a rádió is arról ...

Csurka István: A 2010-es tavaszi választások története és jelentősége
2010-05-04 21:48:52

Az úgynevezett rendszerváltás utáni hatodik választáson a Fidesz-KDNP kétharmados ...

Csurka István: A 2010-es tavaszi választások története és jelentősége
2010-04-28 22:13:15

Az MSZP vezetése látta, hogy a vereséget semmiképpen nem tudja elkerülni, és a kétharmados ...

A lengyelség földre borító tragédiájában minden bizonnyal a magyarság osztozott legmélyebben egész Európában. A lengyelség földre borító tragédiájában minden bizonnyal a magyarság osztozott legmélyebben egész Európában.
2010-04-26 15:34:22

A lengyelség földre borító tragédiájában minden bizonnyal a magyarság osztozott ...
http://www.miep.hu
Magyar Fórum Magyar Fórum
2010-04-14 13:39:29

Az ország 176 választókerületéből 119-ben nem lesz második forduló, mert első körben ...

Ez az eredetileg repülési szakszó most került a köztudatba, mert valakik hirtelen ügyet ácsoltak abból a szokványos tényből, hogy két izraeli katonai felderítőgép némi Magyarország fölötti, közelebbről le nem írt keringés után átstartolta magát és visszar Ez az eredetileg repülési szakszó most került a köztudatba, mert valakik hirtelen ügyet ácsoltak abból a szokványos tényből, hogy két izraeli katonai felderítőgép némi Magyarország fölötti, közelebbről le nem írt keringés után átstartolta magát és visszar
2010-04-09 19:40:26


Ez az eredetileg repülési szakszó most került a köztudatba, mert valakik hirtelen ügyet ...

Koppenhágában összeültek a világ összes országának vezetői az ENSZ főtitkárának elnöklete alatt, s meg akartak egyezni a glóbuszt fenyegető időjárásváltozás kivédésének, elodázásának módjában, eszközeiben.
2009-12-27 16:52:25

Nem lett belőle semmi. Összevesztek, aztán majdnem kibékültek, aztán egymás szemébe ...

 Sólyom Lászlót, köztársaságunk jelenlegi elnökét a szlovák szervek megállították a komáromi híd közepén. Nem engedték meg neki, hogy felavassa odaát Komárom városának Szlovákiába került, de magyarok lakta részén Szent István közadakozásból emelt lovas sz Sólyom Lászlót, köztársaságunk jelenlegi elnökét a szlovák szervek megállították a komáromi híd közepén. Nem engedték meg neki, hogy felavassa odaát Komárom városának Szlovákiába került, de magyarok lakta részén Szent István közadakozásból emelt lovas sz
2009-09-09 08:04:03

Előző napon Sólyom László az ünnep tiszteletére kitüntetéseket adott át ...

A címben jelzett kérdésről már elgondolkodtam ezeken a hasábokon. Akkor az SZDSZ egyetlen vállvonással elintézett szétesése és egykori zsidó alapítóinak kurta-furcsa kiszállása hívta fel a figyelmemet arra, hogy itt megint valami talmud-turpisságnak kell A címben jelzett kérdésről már elgondolkodtam ezeken a hasábokon. Akkor az SZDSZ egyetlen vállvonással elintézett szétesése és egykori zsidó alapítóinak kurta-furcsa kiszállása hívta fel a figyelmemet arra, hogy itt megint valami talmud-turpisságnak kell
2009-08-16 16:37:15

A Vasárnapi Újság egyik utolsó számában elhangzott a Nemzeti Szövetség két vezetőjének ...

<<< Elsõ 1 2 Utolsó 1 - 29 / 30 >>>

Követők
Oldalkedvelők

Hirdetés

Kedvencekhez Olajbotrányok, bankbotrányok - Csurka István: NEM ŐK VANNAK HATA
2015-08-10 15:16:43

Kedvencekhez Csurka István
2013-01-17 17:01:28

Kedvencekhez Meghalt Csurka István
2012-02-04 21:48:27

Kedvencekhez Tarlós: Csurka István nem dolgozhat az Új Színházban
2012-01-04 21:22:02

Kedvencekhez Csurka István: Történelemhamisítás - A költségvetés körülményei
2011-10-18 13:57:09

Kedvencekhez Soros György 1985
2011-06-19 19:52:51

Kedvencekhez Csurka István: Történelemhamisítás
2011-05-11 21:41:55

Kedvencekhez Az új arcvonal
2011-01-30 02:03:34

Kedvencekhez Csurka István: 1919 igazi arca
2011-01-03 22:53:25

Kedvencekhez Csurka István: A vörös iszap, mint a sors keze
2010-10-19 21:06:31

Kedvencekhez Csurka István: Lelepleződés
2010-08-03 09:31:37


Kiemelt Névjegyek
Prohászka Ottokar
Czinege Lajos
Vályi Péter
Aczél György
Orbán Viktor
Gyurcsány Ferenc
Horthy Miklós
Masszi Péter2 (jobbik)
Masszi Péter (jobbik)
Masszi Péter3
Nagy Imre
Antall József
Jeszenszky Géza
Kádár János
Csendőrség
Kun Béla
Pálfy G. István
Török Zsolt (MSZP)
Bajnai Gordon
Lengyel László
Tarlós István főpolgármester
Bajnai Gordon2
Retkes Attila SZDSZ
Kolompár Orbán (Öco)
Martonyi János
Daher Pierre
Munkanélküliség
Budaházy György
Pintér Sándor
Dr. Urbán László
Kövér László

Hirdetés

developed by Centrumnet Systems