Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_lj9iqdvv5qpc6lfo6fioi2hha4, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Magyarország független politikai hírportálja - Választások 2010
Google+
Belépés

FõoldalHírekKeresésOldalakRegisztrációBelépés
<< < < |<

Bútorkereskedelem Székesfehérvár

Hirdetés

Párthírek
Fidesz hírek
MSZP hírek
Volt SZDSZ hírek
MIÉP hírek
JOBBIK hírek
LMP hírek
JESZ hírek
DK hírek
Volt MSZDP hírek
PM hírek
Szocdemek hírek
KDNP hírek
Liberálisok hírek
MoMa hírek
SZEMA hírek
Magyar Munkáspárt
Együtt
KÉP
A Mi Hazánk Mozgalom
Momentum
Gazdaság
Vállalkozói hírek
Gazdasági hírek
Vállalati hírek
Egyéb
Külföld véleménye
EP hírek
Ki kicsoda
Vörösiszap 2010
Vidékfejlesztés
Kitiltási botrány
Migrációs hírek
Antall József
Bayer Zsolt
Csurka István
Morvai Krisztina
Pártelnökök
Makay Zsolt MDF
Gyurcsány Ferenc DK
Schmuck Andor Szocdemek
Bokros Lajos MoMa
Fodor Gábor
Ungár Klára SZEMA
Jávor Benedek PM
Thürmer Gyula
Molnár Gyula MSZP
Toroczkai László
Sneider Tamás Jobbik
Fekete György András Momentum
A Miniszterelnök
Orbán Viktor Fidesz
A Köztársasági Elnök
Áder János
Akik már nem vezetők
Dávid Ibolya
Retkes Attila
Lendvai Ildikó
Sólyom László
Demszky Gábor
Schmitt Pál
Mesterházy Attila
Bajnai Gordon
Schiffer András LMP
Tóbiás József MSZP
Vona Gábor Jobbik
A Főpolgármester
Tarlós István
Választások
Választások 2010
Választások 2014
Választások 2018
Választások 2019
Impresszum

Kedvencekhez Csúnya vége lesz: októbertől mindent átvesz a Fidesz
2010-08-15 19:46:24

Kedvencekhez Választás 2010
2010-04-11 19:43:27

Hirdetés

Névnap és dátum script

Hirdetés

Illegális bevándorlás
Az iszapkatasztrófával érzi egyenrangúnak bukását MeggyesBíztunk a választók józanságában, mérlegelő képességében - és reKöz, politika és önkormányzatRomák és nők nélkül dübörög a parlament

Bútor Dombóvár

Az elmúlt hetekben tanúi lehettünk annak a politikusi magatartásnak, amellyel a volt esztergomi polgármester Meggyes Tamás nem akarta átadni a hatalmat a nagy többséggel megválasztott új városvezetőnek, Tétényi Évának. Az elmúlt hetekben tanúi lehettünk annak a politikusi magatartásnak, amellyel a volt esztergomi polgármester Meggyes Tamás nem akarta átadni a hatalmat a nagy többséggel megválasztott új városvezetőnek, Tétényi Évának.
2010-10-19 14:12:17

Az iszapkatasztrófával érzi egyenrangúnak bukását Meggyes

Most ezt a méltatlan viselkedést tetézte a honlapján megjelent kijelentésével."Sajnos szimbolikusan ugyanaz történt, mint Devecseren vagy Kolontáron. Három éve gyűjtik a mérget, lejáratást, rágalmakat ellenem, majd a kampányban szórólapokon, internetes portálokon, a lapok hasábjain mindezt rázúdították Esztergomra. Az esztergomiak nem tudták megvédeni magukat ettől a rágalomhadjárattól, jött ránk a mocsok, mint a vörösiszap" - olvasható Meggyes Tamás honlapján.

Mint ismert, a volt polgármester vonakodva, szakaszosan volt csak hajlandó a polgármesteri hivatalbeli irodáit átadni utódjának. A valamennyi ellenzéki erő által támogatott függetlenTétényi Éva az első napokban még a hivatal folyosóján volt kénytelen megkezdeni polgármesteri működését. Meggyes jelenleg még mindig lelakatolva tartja legnagyobb, luxuskivitelben készült irodáját, benne az önkormányzat tulajdonát képező értékes, antik bútorokkal. Utódja ezt a helyiséget helytörténeti gyűjteményként kívánja hasznosítani a jövőben.

Meggyes választási visszaélések miatt vizsgálatot követelt az Országos Választási Bizottságtól, ám az OVB helyben hagyta az október 3-án született eredményt. Úgy fest, a volt fideszes városvezető most sarkos kijelentéseivel odáig ment, hogy a kilenc halálos áldozatot, mintegy 150 sérültet és milliárdos anyagi kárt követelő dunántúli iszapkatasztrófához láttatja hasonlónak az állítólag őt ért méltánytalanságot, még ha szimbolikusan is.

"Ezúton is elnézést kérek a kolontáriaktól és a devecseriektől, hiszen az ő tragédiájuk semmiképpen sem hasonlítható elődöm vereségéhez" - reagált Meggyes idézett kijelentésére Tétényi Éva, hozzátéve: Esztergom a helyi Vöröskereszt segítségével tartós élelmiszert juttat a katasztrófa sújtotta térségbe. "Visszautasítom Meggyes kijelentését" - mondta a polgármester, aki úgy látja, elődje valamiféle kettős hatalmi berendezkedést szeretne megvalósítani Esztergomban, tervei szerint továbbra is a kétharmados Fidesz többség irányítja a várost az ő vezetésével, mindegy, hogy mellette van egy demokratikusan megválasztott polgármester is.

Tétényi Éva elmondta még: Meggyes Tamás nem gratulált neki polgármesterré választásához, ráadásul a helyi Fidesz-csoport egy ultimátumnak is beillő verdiktet adott az új polgármesternek, amelyben közölték, milyen mozgástere van a jövőben a város vezetőjének. Közölték vele azt is: vagy szocialista polgármestert választ maga mellé, vagy senkit.

Azóta továbblépett a Fidesz: az új polgármester összes hatáskörét elvonnák a csütörtökre időzített rendkívüli ülésen, ahol azt is rögzítenék, Meggyes megtarthatja irodáját és a város által fenntartott gépkocsiját, mint a város önkormányzati képviselője. Tétényi Éva nem kommentálta a fideszes lépéseket, a rendkívüli ülést összehívja a kért időpontban.

Szerettük volna megkérni Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkárt, kommentálja párttársa, Meggyes Tamás iszapkatasztrófára vonatkozó hasonlatát, ám nem sikerült elérnünk telefonon.

Öröm és várakozás Mátraverebélyen
2010-10-04 14:30:59

Meglepetés eredmény született a nógrád megyei Mátraverebélyen. A Civil Mozgalom nem helyben ...

Nekem ez már sikerült- nyilatkozta Seres Mária, a Civil Mozgalom vezetője - immáron Mátraverebély polgármestere. Nekem ez már sikerült- nyilatkozta Seres Mária, a Civil Mozgalom vezetője - immáron Mátraverebély polgármestere.
2010-10-04 12:27:01

Jelöltjeink saját pénzükön, idejüket, energiájukat nem kímélve dolgozták végig a ...

Egy jobbikos kocsmájának falán díszeleg.
2010-09-15 13:04:06

A lenti képet egy olvasónk (atv.hu) küldte Biharkeresztesről. Az európai (civilizált) ...

A kobanya.info szerkesztősége szeptember 8-án meghívót kapott a X. kerületi MSZP irodavezetőjétől, amelyben meghívtak minket Szanyi Tibor szeptember 10-ei kőbányai fórumára. A kobanya.info szerkesztősége szeptember 8-án meghívót kapott a X. kerületi MSZP irodavezetőjétől, amelyben meghívtak minket Szanyi Tibor szeptember 10-ei kőbányai fórumára.
2010-09-15 12:44:06

A meghívót rajtunk kívül a következő 23 másik médium kapta meg: Duna TV, Mti, Atv, ...

 A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt egyéni országgyűlési képviselőjelöltjei 2010-ben. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt egyéni országgyűlési képviselőjelöltjei 2010-ben.
2010-08-20 11:27:19

Baranya megye
- Dr. Hoppál Péter
Baranya megye 01 OEVK, Pécs
37 éves, nős, három gyermek ...

Egyre biztosabb: György István mellett Rogán Antal is Tarlós István főpolgármester helyettese lesz, ha Tarlós győz az önkormányzati választáson. Diadala sanszos: a legfrissebb kutatás szerint a biztos szavazók körében majdnem kétharmados a támogatottsága. Egyre biztosabb: György István mellett Rogán Antal is Tarlós István főpolgármester helyettese lesz, ha Tarlós győz az önkormányzati választáson. Diadala sanszos: a legfrissebb kutatás szerint a biztos szavazók körében majdnem kétharmados a támogatottsága.
2010-08-15 19:51:15

Tarlós István az MTV reggeli műsorában megerősítette: lehetséges, hogy Rogán Antal lesz az ...

Amellett, hogy a Fővárosi Közgyűlésben többséget szerezhet, a XI. és a XIII. kerület kivételével minden városrész vezetését megszerezheti a Fidesz az októberi önkormányzati választáson - mondta az InfoRádiónak a Nézőpont Intézet politikai elemzője.
2010-08-15 19:46:24

Mivel módosították az önkormányzati törvényt, jelentősen lecsökkent a fővárosi ...

Az új Országgyűlés képviselői jóval iskolázatlanabbak, mint az előző ciklus nagyjai. Pozitív változás, hogy a korábbiakhoz képest több a nő, igaz, arányaiban az arab világ szintjén állunk. Az MSZP frakció a legtapasztaltabb – derül ki a Policy Solutions e Az új Országgyűlés képviselői jóval iskolázatlanabbak, mint az előző ciklus nagyjai. Pozitív változás, hogy a korábbiakhoz képest több a nő, igaz, arányaiban az arab világ szintjén állunk. Az MSZP frakció a legtapasztaltabb – derül ki a Policy Solutions e
2010-08-15 18:38:25

A Policy Solutions felmérése kiemeli, hogy a 2010 tavaszán felállt Parlament közel fele – 45 ...

Képviselői mandátumigazolással kezdte munkáját hétfőn kora délután az Országgyűlés; ezt követően a törvényhozás új tagja, Daher Pierre, a Fidesz politikusa letette képviselői esküjét. Képviselői mandátumigazolással kezdte munkáját hétfőn kora délután az Országgyűlés; ezt követően a törvényhozás új tagja, Daher Pierre, a Fidesz politikusa letette képviselői esküjét.
2010-06-29 08:18:22

A mandátumot az Országgyűlés 301 igen szavazattal, két nem és két tartózkodás mellett ...

Sólyom László köztársasági elnök a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárává nevezte ki Varga Mihályt pénteken délelőtt a Sándor-palotában. Sólyom László köztársasági elnök a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárává nevezte ki Varga Mihályt pénteken délelőtt a Sándor-palotában.
2010-06-05 09:27:40

Az államfő szerdán már negyvenegy államtitkárnak átadta kinevezési okmányát ...

A Fidesz több vezetője is meglepődött az Orbán-kormány leendő belügyminiszterének első nyilatkozatán, Pintér Sándor szerint ugyanis Gergényi Péter nem felelős a 2006 őszén történt rendőri túlkapásokért. A Fidesz több vezetője is meglepődött az Orbán-kormány leendő belügyminiszterének első nyilatkozatán, Pintér Sándor szerint ugyanis Gergényi Péter nem felelős a 2006 őszén történt rendőri túlkapásokért.
2010-05-06 00:08:57

inforadio.hu
A nyilatkozat óta a párt több meghatározó politikusa is azt hangsúlyozta, hogy ...
http://inforadio.hu
Megalakult a Fidesz és a KDNP frakciója is, várhatóan azonban még szerdán frakciószövetséget is kötnek. Megalakult a Fidesz és a KDNP frakciója is, várhatóan azonban még szerdán frakciószövetséget is kötnek.
2010-05-06 00:03:17

A Fidesznek önmagában nem lenne meg a kétharmada, csak a 36 fős kereszténydemokrata ...
http://www.fn.hu
Ma túlságosan összefolyik a parlamenti és az önkormányzati választás, ezért tartanánk fontosnak, hogy az a parlamenti ciklus félidejében legyen
2010-05-04 21:08:15

- többek között így értékelte az önkormányzati szövetségek gödöllői tanácskozásán ...

Már nem jelent veszélyt, de érdekes feltevések
2010-05-02 13:57:35

Anti-Orbán Holding
Ha bekerül az országgyűlésbe egy erős Jobbik, az LMP és/vagy az MDF, ...

262 mandátuma van a Fidesznek, 59 az MSZP-nek, 47 a Jobbiknak, 16 az LMP-nek. Molnár Oszkár függetlenként jutott be a parlamentbe.
2010-04-26 15:21:54

Megvan a Fidesz-kétharmad, Molnár megnyerte Edelényt, Lendvai lemondott...

A Fidesz a legátütőbb választási győzelmet aratta a kommunizmus bukása óta, példátlan, kétharmados többséggel véget vetve a szocialisták nyolcévi kormányzásának - írta vasárnap esti kommentárjában a Financial Times.
2010-04-26 14:47:48

A Fidesz a legátütőbb választási győzelmet aratta a kommunizmus bukása óta, példátlan, ...

Délelőtt 11 órától nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, melyet honlapunk élőben közvetített. (A közvetítés folyamán rajtunk kívülálló okokból előforduló hibákért elnézést kérünk.)
2010-04-26 12:01:46

A következő kormány sok energiát fog arra fordítani, hogy az ország vezetői és a ...

Nem az MSZP-t vagy az LMP-t kell megvédeni, hanem a demokráciát! Nem az MSZP-t vagy az LMP-t kell megvédeni, hanem a demokráciát!
2010-04-14 12:59:49

A mai napon, egyoldalú gesztusként négy esélyes helyen pártunk visszalépteti jelöltjét ...

Retkes Attila: az SZDSZ csalódottan vette tudomásul az eredményeket
2010-04-12 09:46:57

Az SZDSZ csalódottan vette tudomásul a választási eredményeket, amelyek következtében a ...

Retkes Attila: az SZDSZ csalódottan vette tudomásul az eredményeket Retkes Attila: az SZDSZ csalódottan vette tudomásul az eredményeket
2010-04-12 09:46:33

Az SZDSZ csalódottan vette tudomásul a választási eredményeket, amelyek következtében a ...

Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltje az országgyűlési választások első fordulójának éjszakáján, budapesti sajtótájékoztatóján megköszönte minden magyar választópolgárnak, hogy részt vettek a választásokon.
2010-04-12 09:21:24

Külön köszönet illeti azokat, aki az MSZP-t támogatta. Gratulált továbbá az összes ...

A büntetés-végrehajtási intézetekben véget ért a szavazás és a rácsok mögött 1.376-an adták le voksukat - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.
2010-04-11 22:21:18

Azok, akik börtönben ülnek, mozgóurnába adhatták le voksukat és bár 5 ...

A Jobbik nyolc területi listán a második, Borsodban például 27%-kos eredményével veri a 18,8%-os MSZP-t. Edelényben győzött a fideszes kórházigazgató, második a Fidesztől kilépett, függetlenként induló Molnár Oszkár, utána a Jobbik következik.
2010-04-11 22:18:38

Budapest legnagyobb részén az LMP a harmadik erő: 10-17% között szerepeltek sok körzetben ...

MDF sajtótájékoztatója
2010-04-11 21:01:54

Dávid Ibolya a sajtótájékoztatóján beismerte vereségét, csalódott, de úgy érzi, hogy ...

Szijjártó Péter furcsállja
2010-04-11 20:48:13


Szijjártó Péter furcsállja, hogy bár az Országos Választási Bizottság a szavazás előtt ...

Fidesz tarolt
2010-04-11 20:36:21

81%-os feldolgozottságnál az országos állás
1. Fidesz 52,95%
2. MSZP 19,57% ...

MSZP
2010-04-11 20:33:38

A szocialisták kérik, hogy vizsgálják felül az OVB döntését a szavazási törvénnyel ...

Fidesz
2010-04-11 20:29:24

Szíjártó Péter üdvözli, hogy elindulhat az információ a választási adatokkal kapcsolatban ...

<<< Elsõ 1 2 Utolsó 1 - 29 / 33 >>>

Követők
Oldalkedvelők

Hirdetés

Kedvencekhez Az iszapkatasztrófával érzi egyenrangúnak bukását Meggyes
2010-10-19 14:12:17

Kedvencekhez Bíztunk a választók józanságában, mérlegelő képességében - és re
2010-10-04 12:27:01

Kedvencekhez Köz, politika és önkormányzat
2010-09-15 12:44:06

Kedvencekhez Romák és nők nélkül dübörög a parlament
2010-08-15 18:38:25

Kedvencekhez Megvan a Fidesz-kétharmad, Molnár megnyerte Edelényt
2010-04-26 15:21:54

Kedvencekhez SZDSZ A MAGYAR LIBERÁLIS PÁRT
2010-04-12 09:46:57

Kedvencekhez SZDSZ A MAGYAR LIBERÁLIS PÁRT
2010-04-12 09:46:33

Kedvencekhez 17 fővárosi kerületben nem tudtak hétkor urnát zárni
2010-04-11 20:19:47


Kiemelt Névjegyek
Prohászka Ottokar
Czinege Lajos
Vályi Péter
Aczél György
Orbán Viktor
Gyurcsány Ferenc
Horthy Miklós
Masszi Péter2 (jobbik)
Masszi Péter (jobbik)
Masszi Péter3
Nagy Imre
Antall József
Jeszenszky Géza
Kádár János
Csendőrség
Kun Béla
Pálfy G. István
Török Zsolt (MSZP)
Bajnai Gordon
Lengyel László
Tarlós István főpolgármester
Bajnai Gordon2
Retkes Attila SZDSZ
Kolompár Orbán (Öco)
Martonyi János
Daher Pierre
Munkanélküliség
Budaházy György
Pintér Sándor
Dr. Urbán László
Kövér László

Hirdetés

developed by Centrumnet Systems